Η Κατερίνα Παναγοπούλου προσκεκλημένη του Συλλόγου Ελληνίδων Κυριών Γενεύης

Ο Σύλλογος Ελληνίδων Κυριών Γενεύης υποδέχτηκε στο ξενοδοχείο Métropole την Πρέσβη της Ελλάδος στο Συμβούλιο της Ευρώπης για τον Αθλητισμό, την «Ανοχή και το Ευ Αγωνίζεσθαι» και Πρόεδρο του Αθλητικού Συλλόγου Γυναικών «ΚΑΛΛΙΠΑΤΕΙΡΑ», κα Κατερίνα Παναγοπούλου.

Η Πρόεδρος του Συλλόγου Ελληνίδων Κυριών Γενεύης, κα Έφη Θεοχαροπούλου καλωσόρισε θερμά την Υψηλή προσκεκλημένη η οποία στην ομιλία της πραγματεύτηκε το θέμα:

Η Μεγάλη Ελλάδα του 20υ αιώνα,
η δύναμη του Οικουμενικού Ελληνισμού

Η κα Κατερίνα Παναγοπούλου είναι μια δυναμική και χαρισματική γυναίκα η οποία εντυπωσίασε και γοήτευσε με την ομιλία της και την ζεστή, οικία και πολύ ανθρώπινη επαφή της με όλα τα Μέλη του Συλλόγου των Ελληνίδων Κυριών Γενεύης. Προσφέρει αφιλοκερδώς και εθελοντικά τις υπηρεσίες της για τον άνθρωπο στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Έχει βραβευτεί πολλές φορές, έχει τιμηθεί πάμπολλες και βρίσκεται μέσα σε ένα έργο που μάλλον δεν θα τελειώσει ποτέ γιατί διακατέχεται από άσβεστο πάθος για ότι κάνει και είναι αεικίνητη!

Εκτελεί τα καθήκοντά της σε εθελοντική βάση και συμμετέχει σε πλήθος διεθνών συνεδρίων, με ομιλίες διαλέξεις και παρεμβάσεις, που διοργανώνονται από διάφορους οργανισμούς, όπως η Ελληνική και Διεθνής Ολυμπιακή Επιτροπή, η Ελληνική και Διεθνής Παραολυμπιακή Επιτροπή, ο Οργανισμός Ηνωμένων Εθνών (United Nations), η UNESCO, η Διεθνής Ολυμπιακή Ακαδημία, το Συμβούλιο της Ευρώπης, το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, το Διεθνές Συμβούλιο Αθλητισμού των Ενόπλων Δυνάμεων (CISM), διάφορες αθλητικές Ομοσπονδίες και Σωματεία, εκπαιδευτικά Ιδρύματα και Συλλόγους. Από το 2005 είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Διεθνούς Επιτροπής του Ευ Αγωνίζεσθαι (International Committee for Fair Play). Είναι Πρόεδρος του Πανελληνίου Αθλητικού Σωματείου Γυναικών “ΚΑΛΛΙΠΑΤΕΙΡΑ”. Η Καλλιπάτειρα είναι αμιγώς γυναικείο αθλητικό Σωματείο, μέλος του ΣΕΓΑΣ, αναγνωρισμένο από το Υφυπουργείο Αθλητισμού και ιδρύθηκε το 1976. Κατά τη διάρκεια της Προεδρίας της, κατασκευάστηκαν και παραδόθηκαν στάδια, γήπεδα 5Χ5, γυμναστήρια και αίθουσες ενδυνάμωσης, σε ευαίσθητες οικονομικά περιοχές της Ελλάδος.

Φοίτησε στην Ευαγγελική Σχολή Νέας Σμύρνης και στο Πανεπιστήμιο Paul Valery στο Montpellier της Γαλλίας, στο τμήμα Ξένης Λογοτεχνίας . Στα πρώτα χρόνια της καριέρας της, εργάστηκε στον χώρο του τουρισμού και υπήρξε για πολλά χρόνια επιτυχημένη επιχειρηματίας δημιουργώντας το Studio Alta Moda στην Αθήνα.

Διαβάστε περισσότερα…

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s