Τιμητική βράβευση τής Βενετίας Πιτσιλαδή – Chuard

Μία σημαντική και τιμητική βράβευση ανακοινώθηκε για τη συγγραφέα Βενετία Πιτσιλαδή – Chuard.

Όπως αναφέρει και η σχετική επιστολή-πρόσκληση που παρέλαβε η συγγραφέας με την υπογραφή τού προέδρου τής Ελληνικής Εταιρείας Μεταφραστών Λογοτεχνίας, Βασίλη Βιτσαξή και τού γενικού γραμματέα, Κώστα Ασημακόπουλου,

Προς την κυρία Βενετία Πιτσιλαδή-Σούαρτ
Αθήνα 2 Οκτωβρίου 2015

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας μας αποφάσισε ομόφωνα να σας τιμήσει για την πολύχρονη και γόνιμη συμβολή σας στην διατήρηση της ελληνικής γλώσσας και παιδείας μας στο εξωτερικό.

Η εκδήλωση της διάκρισης αυτής θα πραγματοποιηθεί στην Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών Αλέξανδρος Ωνάσης (Λεωφόρος Συγγρού) την Τρίτη, 1 Δεκεμβρίου 2015, και ώρα 6.30 μ.μ..

«Είναι μία σημαντική ηθική επιβεβαίωση τής προσπάθειας που κάνουμε για τη διατήρηση και ενίσχυση τής ελληνικής γλώσσας και παιδείας στην Ελβετία, μέσα από τους συλλόγους και τις εκδηλώσεις που διοργανώνουμε, όπως το Λογοτεχνικό Κύκλο Βιβλιόφιλων Γενεύης που έχει να επιδείξει σπουδαίο έργο, του οποίου είμαι υπεύθυνη οργανώτρια εδώ και 18 χρόνια», δήλωσε η συγγραφέας με την παραλαβή τής πρόσκλησης.

Η κα Πιτσιλαδή δήλωσε επίσης ότι θα παραβρεθεί στην εκδήλωση βράβευσης τής Ελληνικής Εταιρείας Μεταφραστών Λογοτεχνίας, το Δεκέμβριο.

Σχετική ενημέρωση και υλικό από τη βράβευση θα δημοσιευτεί συν τω χρόνω.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s